Mikäli haluat maksaa verkkokoulutuksen laskulla, täytä alla oleva lomake

Ennen lomakkeen täyttöä lue tilausehdot ja verkkokurssin hinnat lomakkeen alta. Saat kirjautumistunnukset sähköpostiisi välittömästi tilauksen tehtyäsi.

Hinnat

Puhetta tukevat keinot osaksi arkea -verkkokoulutus sisältää kuusi verkkokurssia.

  • Oikeuskommunikointiin
  • Yleistä AAC-keinoista
  • Kuvat kommunikoinnin tukena
  • Piirtäminen
  • Älylaitteet
  • Tukiviittomat

Tilatessasi minkä tahansa kurssin, saat Kommunikoinnin tukijat -yhteisön käyttöoikeuden (arvo 116,40 € / vuosi).

Yksittäisen kurssin hinta:

  • 95 € (76,61 € + alv 24 % 18,39 €) ensimmäiseltä vuodelta
  • 50 € (40,32 € + alv 24 % 9,68 €) seuraavilta vuosilta

Kommunikoinnin tukijat -yhteisö

Maksukortilla tilatessa tilausjakson pituus 1kk hintaan 9,70€ EARLY BIRD -tarjous 6 € / kk.

Mikäli haluat maksaa yhteisön jäsenyyden laskulla, laskutamme vuoden tilausjakson kerralla.

Hinta 116,40 € / vuosi (93,78 € + alv 24 % 22,62 €)

TARJOUSHINTA 72 € / vuosi (58,06 € + alv 24 % 13,94 €)

Säästä tilaamalla Puhetta tukevat keinot osaksi arkea -verkkokoulutuksen kaikki kurssit samassa paketissa.

Pakettihinta kaikille kursseille

  • 230 € (185,48 € + alv 24 % 44,52 €) ensimmäiseltä vuodelta
  • 60 € (48,39 € + alv 24 % 11,61 €) seuraavilta vuosilta

Sisältää käyttöoikeuden Kommunikoinnin tukijat -yhteisöön.

Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana siihen asti, että asiakas peruuttaa tilauksen. Tilauksen voi irtisanoa pättymään käynnissä olevan laskutusjakson päätteeksi. Laskutuslisä 10 €.

Tilausehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kommunikaatio Ilo Oy, Y-tunnus 2772574-9. Tuotteita myydään sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Verkkokaupasta tilaaminen

Verkkokurssin tilaaminen tapahtuu, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen. Käyttöoikeutesi palveluun alkaa välittömästi tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen. Mikäli tilasit ensimmäistä kertaa Kommunikaatio Ilon verkkokoulutuksia, saat sähköpostiisi myös palvelun kirjautumistunnukset. Tilauslomakkeen lähettämällä hyväksyt tilausehdot.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen suositushinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys hinnassa.

Tilauksen voi maksaa maksukortilla tai laskulla. Valitessasi maksuvaihtoehdoksi laskun, lisäämme hintaan 10 € laskutuslisän. Laskulla maksaessa maksuehto 14 vrk netto.

Tilausvahvistus ja lasku

Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Lomaketta täyttäessä valitset laskun lähetystavaksi paperilaskun postin kautta, sähköpostin tai verkkolaskun.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Selvät hintavirheet voivat johtaa tilausten perumisiin kts. kohta verkkokaupasta tilaaminen. Ostamalla verkkokaupasta hyväksyt, että verkkokoulutuspalvelumme voi lähettää sinulle sähköpostia ja mahdollisesti tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa. Saatamme myös soittaa puhelimella palvelun kehittämiseen ja voimassa oleviin kampanjatarjouksiin liittyvissä asioissa.

Tuotteiden toimitus

Palvelun tilaamalla tilaat digitaalisen verkkokoulutuksen. Voit käyttöoikeutesi perusteella käyttää sisältöä tietokoneella ja mobiililaitteilla sen käyttöehtojen ja tuotetietojen mukaisesti.

Digitaalisten sisältöjen toimittaminen tapahtuu heti tilauksen jälkeen. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruuttamisoikeutta (kuluttajansuojalaki 6. luku).

Puhetta tukevat keinot osaksi arkea -verkkokoulutuksen ja yksittäisten verkkokurssien koulutusmateriaalein käyttö edellyttä voimassa olevaa tilausta. Mikäli asiakas peruu tilauksen, materiaalit on käytettävissä käynnissä olevan tilausjakson päättymiseen saakka.

Vastuurajoitus

Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat tuotteiden tai palveluiden käytöstä. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa mistään välillisistä vahingoista.