Yleistä AAC-keinoista

Verkkokurssilla käsitellään yleisellä tasolla eri AAC-keinoja eli puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja. Saat myös linkkejä ja vinkkejä, miten voit syventää osaamistasi omatoimisesti.

Tilaa uutiskirjeemme – saat Yleistä AAC-keinoista -verkkokurssin maksutta

Täytä alla oleva lomake ja saat välittömästi käyttöösi Yleistä AAC-keinoista -verkkokurssin.

Emme luovuta osoitettasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Miksi pyydämme sinulta sähköpostiosoitetta?

Pyydämme sähköpostiosoitettasi, sillä sähköpostiosoite toimii kirjautumistunnuksena verkkokurssille. Osoitteesi on turvassa, sillä emme tykkää roskapostista. Tietojasi ei myöskään luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Äänitteen lataamisen jälkeen sinulle saatetaan kohdentaa Facebook- ja Google-mainontaa ajankohtaisista AAC-keinoihin liittyvistä aiheista sekä tarjoamistamme kursseista. Mikäli et jostain syystä halua nähdä mainoksiamme, voit halutessasi piilottaa ne. Löydät ohjeet mainosten piilottamisesta sen sivuston ohjeista, jossa mainoksia näytetään.

Tulemme toisinaan lähettämään sinulle ideoita ja ajatuksia AAC-keinojen hyödyntämisestä  sähköpostin välityksellä. Osa viesteistä voi sisältää tarjouksia. Halutessasi voit lopettaa lähettämiemme sähköpostien vastaanottamisen painamalla minkä tahansa lähettämämme viestin alaosassa sijaitsevaa unsubscribe-painiketta.