Kommunikoinnin tukijat -yhteisö

Tästä syystä sinun kannattaa liittyä Kommunikaation tukijat -yhteisöön:

  1. Vain jäsenille tarkoitetut webinaarit kuukausittain. Webinaareihin osallistuu toisinaan vierailevia puhujia, jotka käsittelevät aiheita omasta näkökulmastaan.
  2. Tuotamme koulutusmateriaalia, joka on vain yhteisön jäsenten saatavilla. 
  3. Yhteisön keskustelualue ja jatkuvasti kasvava materiaalipankki ovat käytössäsi milloin tahansa muutamalla klikkauksella. Voit avata uuden keskustelun, jakaa onnistumisia, saada vertaistukea, kysyä kysymyksiä sekä osallistua muiden avaamiin keskusteluihin.
  4. Hennan tuki – säännölliseti hän käy läpi yhteisössä käydyn keskustelun, vastailee kysymyksiin, jakaa kokemuksia sekä tsemppaa ja sparraa

Hinta 9,70 € (7,82€ + 1,88€ alv 24 % )

Käytettävissä kätevästi Kajabin maksuttomalla mobiiliapplikaatiolla.

Tilaus alkaa välittämästi, kun tilaat palvelun ja uusiutuu automaattisesti kuukauden välein. Voit perua tilauksen milloin tahansa päättymään käynnissä olevan tilausjakson päätteeksi. Ei määräaikaisuuksia.

Ostaminen on turvallista. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälisesti toimiva ja luotettava Stripe. Emme näe maksukortin tietoja ja tiedot pysyvät turvassa. Halutessasi voit milloin tahansa poistaa kortin tiedot palvelustamme.

Haluatko maksaa mieluummin laskulla? Sekin onnistuu.

HUOM! Laskulla tilatessa tilausjakson pituus on yksi vuosi, joka laskutetaan yhdellä kertaa. Siirry tilaamaan laskulla painamalla tästä.

€9,70 EUR

Joka kuukausi

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tilausehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kommunikaatio Ilo Oy, Y-tunnus 2772574-9. Tuotteita myydään sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Verkkokaupasta tilaaminen

Verkkokaupasta tilaaminen tapahtuu syöttämällä sähköpostiosoitteen, nimen ja maksukortin tiedot kassalle, jonka jälkeen vahvista ostoksesi. Tarkista tilauksen yhteenveto ennen tilauksen lähettämistä.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen suositushinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys hinnassa.

Kommunikaation tukijat -tilaus maksetaan maksukortilla. Mikäli maksukortin käyttö on syystä tai toisesta estynyt, voidaan tilaus maksaa myös laskulla. Mikäli haluat maksaa laskulla, veloitamme vuoden jäsenmaksut kerralla. Halutessasi maksaa laskulla ota yhteyttä [email protected].

Tilausvahvistus ja kuitti tilauksesta

Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen sekä kuitin tilauksesta.

Hinnat

Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Selvät hintavirheet voivat johtaa tilausten perumisiin kts. kohta verkkokaupasta tilaaminen. Ostamalla verkkokaupasta asiakas hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle sähköpostia ja mahdollisesti tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

Tuotteiden toimitus

Verkkokaupassa asiakas voi hankkia käyttöoikeuden digitaaliseen sisältöön. Asiakas voi käyttöoikeutensa perusteella käyttää sisältöä tietokoneella ja mobiililaitteilla sen käyttöehtojen ja tuotetietojen mukaisesti.

Digitaalisten sisältöjen toimittaminen tapahtuu heti tilauksen jälkeen. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruuttamisoikeutta (kuluttajansuojalaki 6. luku).

Puhetta tukevat keinot osaksi arkea -verkkokoulutuksen, Kommunikaation tukijat -yhteisön sekä ja yksittäisten verkkokurssien koulutusmateriaalein käyttö edellyttä voimassa olevaa tilausta. Mikäli asiakas peruu tilauksen, materiaalit on käytettävissä käynnissä olevan tilausjakson päättymiseen saakka.

Vastuurajoitus

Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat tuotteiden tai palveluiden käytöstä. Kommunikaatio Ilo Oy ei vastaa mistään välillisistä vahingoista.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään